Vi lägger upp skötseln helt enligt dina önskemål. Antingen håller vi ett helhetsgreppet eller så utför vi punktinsatser efter behov. Oavsett vilket så ser vi med stolthet till att resultatet ska vara förstklassigt.


Trädgård privatperson

Vi anlägger och sköter gräsmattor, rabatter, planteringar. Skulle det behöva kompletteras med nytt växtmaterial så har vi tillgång till det mesta genom våra beprövade leverantörer. Som privatperson så kan vi erbjuda många av våra tjänster med RUT-avdrag. Fråga oss gärna vid beställning.


Grönyta företag

Vi sköter hårdgjorda ytor året runt. Detta kan innebära att vi på vintern utför snö och halkbekämpning för att på våren göra vårstäning med grusborttagning och på sommaren återkomma med ogräsbekämpning. Givetvis ombesörjer vi enligt önskemål även löpande trädgårdsskötsel, plantering, städ och sophantering m.m.

Är du bostadsrättsförening, bostadsbolag eller annat företag så är du välkommen att som så många andra teckna skötselavtal. Enligt dina önskemål så tar vi hand om hela eller utvalda delar av den yttre driften. Välkommen med din förfrågan.

Se hur vi jobbar

Få en inblick i vad vi gör om dagarna, kika på våra bilder!

Bilder